Keuringen


Wij verzorgen de periodieke controle van elektrische apparaten volgens de NEN 3140!

De arbowetgeving verplicht bedrijven om kritische arbeidsmiddelen periodiek te inspecteren. Wilt u in aanmerking komen voor certificaten zoals ISO, VCA etc dan kan dat alleen, als kan worden aangetoond dat er periodiek wordt geïnspecteerd.

Kritische arbeidsmiddelen zijn arbeidsmiddelen zoals gereedschap, apparatuur en systemen waar het veiligheidsrisico door gebruik, slijtage of veroudering zo groot kan worden dat gevaar voor de gebruiker of zijn omgeving kan ontstaan.

Dit zijn onder andere rolsteigers, automatische deuren, aanhangwagens, schaftketen, ladders, trappen, valbeveiliging, elektrisch handgereedschap, blusmiddelen, hefwerktuigen, hijsgereedschap, liften, de vaste elektrische installatie etc.

De Arbowetgeving verwijst voor inspectie van elektrische arbeidsmiddelen naar de NEN 3140, Bedrijfsvoering van elektrische installaties, waarin wordt aangegeven hoe, door wie en wanneer elektrische arbeidsmiddelen moeten worden geinspecteerd. Handelsonderneming K. de Haas heeft de apparatuur en de kennis in huis om deze keuring voor u te verzorgen.

Dit kan bij ons in de werkplaats, maar wij kunnen ook een keuring op locatie verzorgen!

Daarnaast kunnen wij ook keuringen van hijsmaterialen voor u uitvoeren.      
Bijgewerkt: 19-07-2017 12:07